Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 720 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 36  Następna strona
problemy z forum 
Autor Wiadomość
aDMinistrator

Dołączył(a): Wt lip 08, 2003 22:53 pm
Posty: 2556
 
Post problemy z forum
po ponownym otwarciu forum jest kilka problemow

mozecie byc pomocni zglaszajac tutaj problemy jakie dostrzegacie, byc moze nie wszystkie wychwycilismy

prosze nie zglaszac problemu zwiazenego z tym, ze w niektorych watkach pojawia sie komunia=kat "nie odnaleziono postow"
oraz problemu, ze jakis watke lub post zniknal!


Cz kwi 14, 2005 0:14 am Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn sty 26, 2004 17:18 pm
Posty: 193
Lokalizacja: Warszawa
 
Post 
Posty mi zniknely :P:P:P

A tak na powaznie - przy kazdym wejsciu na Forum musze sie od nowa logowac. Mimo, iz zaznaczam opcje "Zaloguj mnie automatycznie..."

Cookies mam wlaczone of course ;)

PS: Rozumiem, ze podpisy tez odeszly w niebyt i trzeba je sobie wstawic od nowa?

PS2: Ta nowa emota... Obrzydliwa jest :?


Cz kwi 14, 2005 7:35 am Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lip 09, 2003 8:00 am
Posty: 685
Lokalizacja: Gdańsk
 
Post 
Częśc postów zniknęła.. ale jest szansa, ze część z nich jeszcze powróci. W każdym razie nie było zamierzone kasowanie :)

Podpisy poworócą jak uzupełnimy forum o pewne funkcje. (dobrze mówię chriss??)

Która emota?


Cz kwi 14, 2005 7:45 am Zobacz profil WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn sie 18, 2003 19:24 pm
Posty: 607
Lokalizacja: When you lose, don't lose the lesson
 
Post 
Ta: :twisted:


Cz kwi 14, 2005 7:48 am Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lip 09, 2003 8:00 am
Posty: 685
Lokalizacja: Gdańsk
 
Post 
już powinna być poprawiona


Cz kwi 14, 2005 9:15 am Zobacz profil WWW
aDMinistrator

Dołączył(a): Wt lip 08, 2003 22:53 pm
Posty: 2556
 
Post 
Podpisy fizycznie nie zniknely z serwera, sa tylko wylaczone do czasu ponownego zainstalowania latki kontrolujacej rozmiary podpisow.


Cz kwi 14, 2005 9:20 am Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lut 24, 2004 18:49 pm
Posty: 105
Lokalizacja: chorzów
 
Post 
Czy to, że w skrzynce w opcjach: WYSŁANE mam PMki "do wysłania", a w tych DO WYSŁANIA - "wysłane" to tez z tym związane jest, czy może mój złom szaleje tylko?? :8): :P

Heh..ale namieszałam..mam nadzieję, że jednak pytanie jest zrozumiałe?? :lol:


Cz kwi 14, 2005 10:44 am Zobacz profil WWW
aDMinistrator

Dołączył(a): Wt lip 08, 2003 22:53 pm
Posty: 2556
 
Post 
chodzi o to, ze ten sam PM jest tu i tu?

@Sand
wykasuj wzystkie cookie na kompie i zrestartuj przegladarke, powinno pomoc


Cz kwi 14, 2005 11:03 am Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lip 09, 2003 8:00 am
Posty: 685
Lokalizacja: Gdańsk
 
Post 
codo PMów to "technicznie" wszystko jest tam gdzie powinno być... tylko napisy się nie zgadzają. Tam gdzi ejest napisane "Do wysłania" powinno ybć "wysłane" i odwrotnie.. poza tym powinnobyc OK.


Cz kwi 14, 2005 11:10 am Zobacz profil WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lut 24, 2004 18:49 pm
Posty: 105
Lokalizacja: chorzów
 
Post 
Chodzi o to, ze jak klikam w WYSŁANE to pojawia mi się lista wszystkich PMów, które jeszcze nie zostały odebrane przez ich adresatów.
A gdy klikam: DO WYSŁANIA to pojawia się lista wszystkich PMów, które juz zostały wysłane i odebrane.
Reasumujac: wszytsko na odwrót... ;)


Cz kwi 14, 2005 11:13 am Zobacz profil WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lip 09, 2003 8:00 am
Posty: 685
Lokalizacja: Gdańsk
 
Post 
Jak napisałem - to tylko kwestia zamiany napisów.. poprawię jak tylko uporam się z ważniejszymi sprawami.


Cz kwi 14, 2005 11:14 am Zobacz profil WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lut 24, 2004 18:49 pm
Posty: 105
Lokalizacja: chorzów
 
Post 
Dzięki @persy - to wszystko wyjasnia;)


Cz kwi 14, 2005 11:16 am Zobacz profil WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lip 09, 2003 8:00 am
Posty: 685
Lokalizacja: Gdańsk
 
Post 
Już naprawiłem :)


Cz kwi 14, 2005 11:25 am Zobacz profil WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn sty 26, 2004 17:18 pm
Posty: 193
Lokalizacja: Warszawa
 
Post 
chriss napisał(a):
@Sand
wykasuj wzystkie cookie na kompie i zrestartuj przegladarke, powinno pomoc

Pomoglo. Dzieki :)

Ze tez ja sam na to nie wpadlem :lol:


Cz kwi 14, 2005 11:32 am Zobacz profil

Dołączył(a): Pn lip 14, 2003 2:32 am
Posty: 158
Lokalizacja: Częstochowa
 
Post 
do niektorych tematow w ogole nie mozna sie dostac,tzn nie zupelnie-dokladnie chodzi o to ze temat ma iles tam podstron a trzy ostatnie to akurat "nadpisane" puste strony z komunikatem "nie istnieja zadne posty dla tego tematu" - przyklad kinomaniak czy humor, 3 ostatnie puste wiec jak sie dostac do tych ostatnich wlasciwych?
przy tej okazji pewna uciazliwa cecha (a moze tylko dla mnie bo akurat jest jakis sposob) - temat ma np.70 podstron a ja chce sie dostac do np. 46 podstrony,jedyny sposob to przechodzenie po kolei wszystkich? a moze jest jakas prostsza droga na przeskoczenie od razu do wybranego miejsca?


Cz kwi 14, 2005 16:19 pm Zobacz profil
 
Post 
Nie istnieją żadne posty dla tego tematu

Nie istnieją żadne posty dla tego tematu

Nie istnieją żadne posty dla tego tematu

Nie istnieją żadne posty dla tego tematu


:lol:

I jak ja mam tu wyrazic siebie, oraz trzymac kontakt z rodakami ?? Nie pozostaje mi chyba nic innego, jak zaczac pieprzenie o Szopenie w mini - pogaduszkach :twisted: :twisted:


Cz kwi 14, 2005 16:26 pm
aDMinistrator

Dołączył(a): Wt lip 08, 2003 22:53 pm
Posty: 2556
 
Post 
Buncol napisał(a):
przy tej okazji pewna uciazliwa cecha (a moze tylko dla mnie bo akurat jest jakis sposob) - temat ma np.70 podstron a ja chce sie dostac do np. 46 podstrony,jedyny sposob to przechodzenie po kolei wszystkich? a moze jest jakas prostsza droga na przeskoczenie od razu do wybranego miejsca?

jest na to sposob:
wejdz na strone nr 2 lub ostatnia strone watku. Zobacz do paska adresowego w Twojej przegladarce www. Na koncu adresu zobaczysz jakas liczbe. Przy watkach dluzszych moze to byc liczba nawet czterocyfrowa. Zmniejszac badz zwiekszajac ta liczbe przeskoczysz na raz o dowolna liczbe stron pamietajac o tym iz zmiana wartosci liczby o 20 to przejscie o jedna strone.
Mam nadzieje, ze zrozumiale wyjaznilem


--------------------------------------------------
Nad problemem z pustymi stronami ciagle pracujemy


Cz kwi 14, 2005 16:41 pm Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N lis 16, 2003 12:42 pm
Posty: 226
Lokalizacja: Zabrze
 
Post 
nie no kurcze nie da sie normalnie niczego tutaj przeczytac tylko non stop Nie istnieją żadne posty dla tego tematu narazie robie sobie przerwe, jak bedzie dzialac to doczytam to czego teraz nie moglem :P.


Cz kwi 14, 2005 16:45 pm Zobacz profil WWW
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn wrz 20, 2004 13:38 pm
Posty: 27
Lokalizacja: From Sinner In Me
 
Post 
A może by tak poprostu wykasować puste stronki. I wtedy nie będzie problemów. :|


Cz kwi 14, 2005 17:18 pm Zobacz profil
aDMinistrator

Dołączył(a): Wt lip 08, 2003 22:53 pm
Posty: 2556
 
Post 
Gdyby to bylo takie proste juz 24h temu problemu by nie bylo, to chyba logiczne. Jeszeli pisze ,ze pracujemy nad tym to znaczy ,ze cos sie dzieje i problem usilujemy caly czas rozwiazac.


Cz kwi 14, 2005 17:20 pm Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 720 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 36  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by (c) 2002 Sven Plaggemeier www.depechemode.de, modified by PFDM Team