11.07.13 - Bilbao, BBK Live Festival

Moderatorzy: nancy boy, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
onkyo05

Re: 11.07.13 - Bilbao, BBK Live Festival

Post autor: onkyo05 »

Jestem bardzo wdzięczny administratorom za wytłumienie emocji i usunięcie postów powodujących zaognienie sporu.
Mam nadzieje, że tak szybkie działanie będzie dotyczyło wszystkich. Serdecznie pozdrawiam. :brawo:
Awatar użytkownika
Młody Marian

Post autor: Młody Marian »

Zapraszam do działu Bootlegs -> Video, gdzie dodałem wersję "Remastered". HD 720p. Sprawdzałem na odtwarzaczu, na tablecie i kompie. Działa idealnie. Wszystko elegancko zsynchronizowane.

Dodam że YouTube blokuje wszystkie streamy z festivali z dnia 7,11 i 13 Lipca !
Ostatnio zmieniony pt lip 19, 2013 15:29 pm przez Młody Marian, łącznie zmieniany 1 raz.
sobolewo

Post autor: sobolewo »

Marian, a ty jakim programem nagrywasz i montujesz?
MARIUS

Post autor: MARIUS »

Obejrzałem koncert z moim prawie 4-letnim synem i już wiem, czemu sprzęt siadł na Precious :wink: Wg mojego synka: "Te smutne pieski były głodne. Zjadły kabelki, bo myślały, ze to kabanosy i dlatego piosenka PJESIUŚ się zepsuła". Wszystko jasne.
malgosiaq

Post autor: malgosiaq »

Młody Marian pisze:Zapraszam do działu Bootlegs -> Video, gdzie dodałem wersję "Remastered". HD 720p. Sprawdzałem na odtwarzaczu, na tablecie i kompie. Działa idealnie. Wszystko elegancko zsynchronizowane.

Dodam że YouTube blokuje wszystkie streamy z festivali z dnia 7,11 i 13 Lipca !
to ja dodam, ze to nie jutub blokuje, tylko ktos musi "skarzyc" ze cos takiego jest i zglaszac prosby o blokowanie - jest roznica.

MARIUS - psy i kabelki jak kabanosy na PJESIUS wymiotly :D
ODPOWIEDZ