The Memento Mori Tour 2023/24

wszystko co związane jest z depeche mode a nie pasuje do innej kategorii

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FM

Re: The Memento Mori Tour 2023/24

Post autor: FM »

Jest rozpiska artystów na Opener i zespołu brak.
eklektyk

Post autor: eklektyk »

Przecież nigdy na takim fest jak Opener nie ma calego lineupu w styczniu
Awatar użytkownika
FM

Kilka lat temu o tej porze już dawno byli na rozkładzie, więc... :wink:
Pajgert

Post autor: Pajgert »

Myślicie , że będą festiwale ? Czytałem jakieś "przecieki", ale mam wątpilowści.
Awatar użytkownika
dK

Post autor: dK »

Nie będą grać na festiwalach trasa definitywnie kończy się w Kolonii
Kelvin

Post autor: Kelvin »

wczoraj odbyl sie pierwszy koncert european leg 4 a tu zmian ze ho ho :roll: ,
kurde chyba panowi chca juz bezstresowo zakonczyc trase, bez zadnych niespodzianek i znowu isc na 2-4 lata urlopu (albo moze juz na emeryture) :lol:
Awatar użytkownika
FM

Drugi nie pierwszy :wink:
Kelvin

o kurde racja, slepy jestem :)
anton76

Post autor: anton76 »

Drugi raz trasa w Europie, to biorąc pod uwagę że publika będzie ta sama można było się spodziewać jakiś perełek w setliście. Ale mnie powiozło teraz :D
Awatar użytkownika
Więcor

Post autor: Więcor »

Macie 3 zmiany względem 2 nogi po 2 koncertach. Na razie. Jutro będzie więcej. Czego jeszcze oczekujecie? Wymiany połowy setu? :8):

Śmieszą mnie troszku te jęczenia. A najlepiej kanapowców. Wiadomo sam bym chciał jak każdy jak najwięcej ale litości TEN zespół nie rzeźbi w setliscie od 09/81 roku wcale z głębszymi wyjątkami od 93. 40 lat to chyba można się było już przyzwyczaić :D

Fani Kraftwerka, pocieszczcie tych biedaków :)
Awatar użytkownika
FM

Też mi się obiło o uszy, że jutro ma być Before We Drown i Behind The Wheel. Jest jakieś wiarygodne źródło tej informacji drogi Więcorze? :8):
czapelka

Post autor: czapelka »

Znajomy forumowicza z HOME podobno należy do ekipy produkcyjnej, która coś dla DM ostatnio kręciła. Jedną z opcji (bo nie napisano do końca co to było) jest właśnie projekcja do BWD. Ponadto wspomniane BWD było soundcheckowane przed - zdaje się - koncertem w Birmingham (ale podobno bez Martina i Dave'a), po to żeby przećwiczyć synchro projekcji z muzą. Są jakieś tam nagrania zza kulis czy innych drzwi i słychać BWD. Co do BTW - nie mam żadnych info, ale gdzieś mają m.in. w bankach ten utwór, więc może coś jest na rzeczy.
Awatar użytkownika
FM

Czapelka nie napisałeś nic, czego bym już nie wiedział :wink: Za dużo tych "podobno". Dlatego pytałem o pewne info. Dziękuję mimo wszystko :8):
czapelka

Post autor: czapelka »

No to czekać cierpliwie. To już dzisiaj. Kilka godzin ledwie.
Kelvin

Więcor pisze:Macie 3 zmiany względem 2 nogi po 2 koncertach. Na razie. Jutro będzie więcej. Czego jeszcze oczekujecie? Wymiany połowy setu? :8):

Śmieszą mnie troszku te jęczenia. A najlepiej kanapowców. Wiadomo sam bym chciał jak każdy jak najwięcej ale litości TEN zespół nie rzeźbi w setliscie od 09/81 roku wcale z głębszymi wyjątkami od 93. 40 lat to chyba można się było już przyzwyczaić :D
ehh ja bylem do tej pory na 3 koncertach na tej trasie, moze w Twoich kategoriach to mnie kwalifikuje jako kanapowca ale nie wiem :roll: , w kazdym razie w poniedzialek bede na kolejnym koncercie i liczylem ze moze jakies wieksze zmiany nawet kosztem my favourite stranger/speak to me, wywalilbym jeszcze APTIUT, JTR i moze ograne do granic mozliwosci IYR - to na pewno moj osotni koncert na tej trasie a mozliwe ze w ogole ostatni :( i dlatego zamierzam sie bawic a najlepiej sie bawic przy starych kawalkach bo zwykle wlasnie na ostatnim legu jada ze starymi numerami wiec kurde moge sobie troche pomarudzic a bo jestem fanem DM ponad 30 lat a Ty @Wiecor nie jestes najwiekszym zyjacym ekspertem od DM wiec daruj sobie przytyki
Awatar użytkownika
Więcor

FM pisze:Też mi się obiło o uszy, że jutro ma być Before We Drown i Behind The Wheel. Jest jakieś wiarygodne źródło tej informacji drogi Więcorze? :8):
Wiarygodnie to będzie o godzinie 23 dzisiaj;) Ja nigdzie nie napisałem , że ma być Before We Drown i Behind The Wheel tylko, że będą zmiany :)
Awatar użytkownika
Więcor

Kelvin pisze:
Więcor pisze:Macie 3 zmiany względem 2 nogi po 2 koncertach. Na razie. Jutro będzie więcej. Czego jeszcze oczekujecie? Wymiany połowy setu? :8):

ehh ja bylem do tej pory na 3 koncertach na tej trasie, moze w Twoich kategoriach to mnie kwalifikuje jako kanapowca ale nie wiem :roll: , w kazdym razie w poniedzialek bede na kolejnym koncercie i liczylem ze moze jakies wieksze zmiany nawet kosztem my favourite stranger/speak to me, wywalilbym jeszcze APTIUT, JTR i moze ograne do granic mozliwosci IYR - to na pewno moj osotni koncert na tej trasie a mozliwe ze w ogole ostatni :( i dlatego zamierzam sie bawic a najlepiej sie bawic przy starych kawalkach bo zwykle wlasnie na ostatnim legu jada ze starymi numerami wiec kurde moge sobie troche pomarudzic a bo jestem fanem DM ponad 30 lat a Ty @Wiecor nie jestes najwiekszym zyjacym ekspertem od DM wiec daruj sobie przytyki
A kto jest? :) I nie przytykam niczego. Stwierdzam fakt.
Awatar użytkownika
FM

Więcor pisze:
FM pisze:Też mi się obiło o uszy, że jutro ma być Before We Drown i Behind The Wheel. Jest jakieś wiarygodne źródło tej informacji drogi Więcorze? :8):
Wiarygodnie to będzie o godzinie 23 dzisiaj;) Ja nigdzie nie napisałem , że ma być Before We Drown i Behind The Wheel tylko, że będą zmiany :)
Wiem :wink: O takich zmianach się mówiło w kuluarach, więc wspomniałem. Martinowych songów nie liczę.
Awatar użytkownika
Więcor

I 2 numery inne będą na 101 % :)
Awatar użytkownika
FM

To uchyl rąbka tajemnicy :wink: :8):
ODPOWIEDZ