CombiChrist
Moderatorzy: Jarek, Moderatorzy
Re: CombiChrist
Słabo. 3 numery mnie zainteresowały po skrótach. Co sie dzieje. Electro też padło na pysk całkowicie. I to każdy.
Jeszcze nie kazdy 
A kto tam jeszce trzyma fason? MOze cos przeoczyłem 
Z szeroko pojetego nurtu VAC i SP, a takze np. To Avoid, Pyrroline czy Mulphia, cos tam sie da znalezc, ale fakt, ze z siekaczy to raczej lipa podchodzaca pod dicho. Poza Hocico oczywiscie 
Wymieniłeś jakąś nisze jak dla mnie po za VAC
Hocico tez tragicznie obniżyło loty. To chyba chyba mój najwiekszy zawód od dłuższego czasu. Memorias Atras ostatni z mocą.
Heh, daj im szanse, to na 20-lecie chociaz mi pasi, sie nie liczy. Nowy utwor z tego jednak wymiata - 'Thy Kingdom Come' 
-
Poltergeist46
Czyli jednak soundtrack nie był wypadkiem przy pracy straszne badziewie jak dla mnie może poza pierwszym numerem 
Cały album do posłuchania: http://www.metalhammer.co.uk/news/strea ... ight-here/
Andy chyba stanął w rozkroku i nie wie w którą stronę podążyć...
Dodatkowy krążek wieje nudą. Ogólnie czuję, że po krótkim czasie ta płyta wypadnie mi z odtwarzacza i zniknie w odmętach czasu.
Takiej nędzy sie po Andym nie spodziewałem. Jednak poszli w temat pseudo rzeźni metalowej. Badziewie straszne. Ani jednego numeru dobrego. KOlejna kapela z mojego topu pozamiatała. Jak dobrze, ze Diary popełniło taka bombe. Przestałem zwracać uwage na reszte.
I wypadek przy pracy nam się trafił...Dwa może trzy numery na poziomie który toleruję u CC, reszta darcie japy bez pomysłu.
Tak czy inaczej śmigam do Berlina za tydzień, na żywca wygląda to inaczej.
Tak czy inaczej śmigam do Berlina za tydzień, na żywca wygląda to inaczej.
Pierwsza plyta, ktorej nie kupie, moja polka stracila juz cierpliwosc 
Soundtracku chyba też nie kupiłeś 
Swoją drogą część utworów z "We Love You" by tam idealnie pasowała. Póki co nr 1 z nowej płyty to "We Rule The World Motherfuckers" i jak to zagrają na żywo to będzie rozpierducha (jak prawie zawsze
).
Swoją drogą część utworów z "We Love You" by tam idealnie pasowała. Póki co nr 1 z nowej płyty to "We Rule The World Motherfuckers" i jak to zagrają na żywo to będzie rozpierducha (jak prawie zawsze
Soundtracku nawet nie licze 
Daty europejskiej jesiennej trasy: http://www.combichrist.com/tour/
Cały koncert z warszawskiej Progresji w poniedziałek:
Andy pracuje teraz nad ścieżką dźwiękową do kolejny gry - Hellblade
fragmenty muzyki i wywiad można zobaczyć tutaj
fragmenty muzyki i wywiad można zobaczyć tutaj