poza tym jest młodsza ode mnie o 2 miesiące
Zdecydowanie mój numer 1
Moderatorzy: nancy boy, Moderatorzy
Ja zawsze słyszę tam m.in. "psychologicieskije probliemy POLSKOWO rużenija"personal benek pisze:Na początku utworu słychać słowa w języku rosyjskim: "V dokladah rassmatrivayutsya evolyutsiya yadernyh arsenalov i sotsial'no-psihologicheskiye aspekty gonki vooruzheniy."
...co znaczy: "Psychologiczne aspekty rozwoju nuklearnego i wyścigu zbrojeń są zawarte w tym raporcie."
Ewcia, plizzzz, nie dawaj mu więcej płyt, bo dojdę do wniosku, że 24 lata życia spędziłam w kompletnej niewiedzy, jako zupełna ignorantka!!!! Załamałam się. Mały 15sto latek. Markerem przeprawię 15 na 18, żeby nie było!ew pisze: Czyli little 15 to nie mala 15-latka, z ktora sie dawno temu identyfikowalam, ale maly 15-latek. Pedofilia, ale w druga strone. Hmm, ciekawe, czy ktos ze starszej zalogi sie zaskoczyl. Moge sie zalozyc, ze tak. Ja leze. Wysluchal SOFAD, BC, V, jutro CTA. Juz sie nie boje tego swiezego spojrzenia. W CTA juz nic nie wymysli, he he
a teledyski? dla mnie ta plyta to kwintesencja DM pod kazdym wzgledem. Az zal dupe sciska jak widze zalozyciela tego watku, ale niewazne. Widocznie tak kiedys musialo byc. Luuuz